De Telegraaf stuurde vandaag een bericht de wereld in dat rokers en mensen die alcohol gebruiken ook organen kunnen doneren. Ron Brandsteder is het nieuwe boegbeeld van deze nieuwe donor campagne.

Behalve dat Ron geniet van het goede leven, zal het nieuwe boegbeeld van de orgaandonatie zeker knarsetandend door de anti–tabaksorganisaties worden gadegeslagen. Het is namelijk een forse deuk in de propaganda machine van de anti’s, nu echter blijkt dat ook rokers en drinkers welkom zijn om te doneren. De roep van de anti-organisaties, de zogenaamde critici van deze maatschappij , dat wij, rokers en drinkers de maatschappij teveel geld kosten, vaker ziek zijn en min of meer een bedroevend leven lijden komt nu toch wel in een heel ander daglicht te staan nu er een publiekelijke oproep aan genieters wordt gedaan om organen te doneren .

Waarschuwingen

Angstaanjagende waarschuwingen van tabakgebruikers zijn toch op z’n minst merkwaardig te noemen, nu liftestyle blijkbaar geen issue meer is en genieters kunnen doneren. Een goede start toegewenst Ron Brandsteder en hulde aan de registratie!