De effecten van stoppen met roken

2022-07-27
WeQuit

Stoppen met roken is voor iedereen lastig. Juist daarom is het belangrijk om te weten wat de effecten zijn van het stoppen met roken. Zo weet je precies waarom je de moeite neemt ovan de sigaret af te blijven. Dat maakt een wereld van verschil. Althans volgens de professionals van WeQuit. Daarom vertellen ze je in deze blog precies wat jij moet weten om te stoppen met roken. 

De effecten van stoppen met roken

De effecten van stoppen met roken zijn niet alleen merkbaar in je lichaam, maar ook zeker in je portemonee. Naast dat het goed is voor je lichaam bespaar je ook een hoop centen. Centen die je weer aan andere leuke dingen kunt uitgeven om vervolgens weer van te genieten. 

Goed voor je longen

Het grootste effect heeft het stoppen met roken natuurlijk op je longen. Doordat je geen rook meer inademt, maar alleen nog frisse lucht knappen je longen binnen een aantal weken op. 24 uur naar het stoppen met roken beginnen je longen zich te reinigen. 2 tot 12 weken later begin je dit ook te merken in je conditie. Je zult meer energie hebben en ook wordt je conditie een stuk beter.