LED Design Holland koopt voor u de best LED lampen in

2023-03-23
Janneke Sneider

Nieuwe lampen kopen in een lampenwinkel in het winkelcentrum? Bijvoorbeeld downlighters, bandraster armaturen of LED panels? Wij zouden adviseren eerst een LED expert in te schakelen die advies op maat kan geven. LED Design Holland is zo’n LED vakman met alleen maar gediplomeerde en ervaren elektriciens in dienst. Samenwerken met deze firma betekent dat u een gratis 3D-lichtplan en moderne LED lampen voor een eerlijk prijs krijgt. Natuurlijk zorgt het LED Design Holland team voor de installatie en voor service achteraf mocht die nodig zijn.

Succesvolle projecten

LED Design Holland heeft de afgelopen jaren heel wat projecten succesvol afgerond. Het gaat dan om LED verlichting fabriekshallen, winkels, verenigingen van eigenaren, horeca, kantoren en showrooms. Twee recente showroom opdrachten van LED Design Holland zijn Driessen Premium Eindhoven en Ford Van Dijk / Schouten Bergschenhoek.

Bedrijf dat heeft bespaard op de energiekosten dankzij LED

Laatstgenoemde bespaart dankzij de samenwerking met LED Design Holland 72% op de jaarlijkse energierekening. De moderne LED lampen die in de toonzaal hangen, zijn binnen 3,2 jaar terugverdiend. Naast veel Ford modellen verkoopt deze autodealer ook Hyundai’s en Toyota’s. Op https://www.ford-vandijkschouten.nl/ lezen we: “ (…) Zo hebben wij altijd een variërend aanbod aan occasions en hebben wij een ruim assortiment aan nieuwe Ford Personenauto's en nieuwe Ford Bedrijfswagens beschikbaar in onze showroom. (…) “ Een Ford die op dit moment erg populair is? De Fiesta. Een topwagen dankzij eigenschappen als een opvallend strak interieur, slimme technische snufjes, een mild hybrid efficiënte motor, een stijlvolle voorkant met honingraat-grille en LED koplampen.

De energiekosten van Driessen Premium Eindhoven zijn gedaald met 68% dankzij de door LED Design Holland geadviseerde LED’s in de showroom en op kantoor. De Driessen Autogroep bestaat overigens uit 12 vestigingen in Eindhoven, Helmond en Oirschot. Voor 9 merken – onder meer Mercedes, Volvo en BMW – biedt Driessen een totaalpakket aan voor zakelijke klanten en particulieren. Het gaat om hoge kwaliteit, jong gebruikte premium occasions. Op https://driessen-premiumpreowned.nl/ lezen we: “ (…) De door ons geselecteerde premium auto’s zijn perfect onderhouden occasions. Hierbij is het mogelijk om iedere occasion tot in de puntjes te personaliseren. Van financiering en lease tot advies, onderhoud en reparatie. (…) “