Voordelig een Excel cursus op locatie

2023-01-12
HaHa Training

Waarom Microsoft Excel gebruiken

Microsoft Excel is een van de meest populaire en krachtige Microsoft Office applicaties die gebruikt wordt door bedrijven, organisaties en individuen wereldwijd. Excel biedt een breed scala aan functies om gegevens te analyseren, gegevens te organiseren en informatie te verzamelen. Door Excel te gebruiken kunnen bedrijven hun bedrijfsprocessen en administratieve taken efficiënter uitvoeren. Hans-Peter Hartog, eigenaar van HaHa Training pleit voor in ieder geval één basis niveau in Excel bij alle medewerkers. 

Excel cursus = vaardigheden verbreden

Een Excel cursus op locatie is een van de meest voordelige manieren om excel te leren. Door een cursus op locatie te volgen, kunnen deelnemers hun leerervaring verbeteren door persoonlijke feedback van de docent en door praktische toepassingen te volgen. Tijdens een eendaagse Excel training kies je voor een eigen niveau. Wij hanteren daar de volgende standaarden in;

  • Excel Basis training, voor de beginner in Excel
  • Excel Gevorderde gebruiker welke meer wilt leren over Tabellen en Databases
  • Excel Gevorderde gebruiker welke meer wilt leren over Formules en Functies
  • Excel Expert om meer te leren over externe gegevens en macros in Excel

Welke cursusmethode kies ik voor Excel?

Als je op zoek bent naar een cursusmethode die het beste bij jouw budget past, dan heb je geluk! Bij HaHa Training zijn verschillende leermogelijkheden die je kunt kiezen, afhankelijk van je voorkeuren.

  1. Open rooster: klassikaal trainen met standaard cursusprogrammas. Vaste cursusdata en op locatie van HaHa Training
  2. Één op één training: Als je liever begeleiding hebt bij het leren, dan is privé training een goede optie. Je krijgt dan een persoonlijke docent die je kan helpen de onderwerpen te begrijpen en je kunt ook vragen stellen wanneer je daar behoefte aan hebt.
  3. Groepstraining op eigen locatie: Onze Excel trainer komt richting jullie locatie en geeft een maatwerk training in de door jullie gekozen cursusonderwerpen

Als je liever vanuit je eigen huis leert, dan is video leren een goede optie. Je kunt dan video-instructies bekijken en uitleg krijgen over de onderwerpen. Je kunt ook contact opnemen met je instructeur als je vragen hebt. Er zijn dus veel opties als je op zoek bent naar een cursusmethode die het beste bij je budget past. Kies de leermethode die het beste bij je behoeften past en je krijgt de kans om je kennis te vergroten.

Kies voor transparante en eerlijke cursusprijzen

Eerlijke cursusprijzen zijn essentieel voor het verkrijgen van een goede klantenbinding. Transparante communicatie met klanten is ook cruciaal, daarom maken wij duidelijke afspraken over de inhoud van de cursus, de duur en de kosten. Ervaren docenten vormen de ruggengraat van ons bedrijf. Ze zijn getraind om uitleg te geven en te zorgen dat de cursisten de beste kennis verkrijgen. We bieden een uitgebreid lespakket, waarmee cursisten hun doelen kunnen bereiken. Wilt je hier meer over weten, neem contact met ons op via Chat, telefoon of email.