Wie een hamer heeft ziet overal spijkers,zo luidt het gezegde ,dat lijkt ook op te gaan voor Clean Air Now, die met de uitspraak van de Hoge Raad in de hand , vele horeca ondernemers van hun financiële bestaansrecht gaat beroven .. Duizenden ondernemers en toeleveranciers zullen straks hun weg moeten vinden naar de bijstands loketten van hun Gemeentes , dit dankzij de hemel op aarde belovende ideologen van Clean Air Now.

Hoge Raad Uitspraak
Om het niveau van dit literaire meesterstuk van de Hoge Raad in te schatten, hoeft men het niet gelezen te hebben: Men hoeft slechts de stilistisch kreupele titel in acht te nemen -om zich een voorstelling te maken van de rest van de uitspraak van de Hoge Raad , Maar dit terzijde; Clean Air Now heeft bereikt dat roken in kleine cafe’s verboden wordt en de Hoge raad heeft dat in zijn onmetelijke wijsheid , helaas bekrachtigd.
Te uwer informatie , Horeca bedrijven, zoals restaurants, cafe’s , grand cafe’s etc zijn al voor 95% rookvrij. CAN heeft in al zijn wijsheid besloten , ons nationale cafe cultuur (de overige 5% ) met alle gezelligheid van dien in Nederland te elimineren . De uitkomst van de Hoge raad is triest ,en zeker voor de betrokken horeca ondernemers. Werkgelegenheid gaat verloren , dit alles dankzij CAN ,onze nationale schone lucht organisatie ,die zo langzamerhand veel weg heeft van een moderne terreur organisatie die werkelijk niets toevoegt aan de hedendaagse realiteit.

Clean Air Now
Clean Air Now wordt o.a. bijgestaan door ; Hartstichting, Nederland Rookvrij, KWF, Alliantie tegen het Roken en nog vele andere  fantastische organisaties die allemaal zeer begaan zijn met de gezondheid van de rokers in ons land.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ton Wurtz
Stichting Rokersbelangen