Inventus: uitzendbureau in Etten-Leur

2023-08-30
-

Bij ons uitzendbureau in West-Brabant, gevestigd in Etten-Leur, staat verbinding centraal. Al sinds anderhalf decennium werven, selecteren, detacheren en uitzenden we. Ons doel is om medewerkers op een energieke manier uit te dagen, zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen en kunnen groeien. Bij ons uitzendbureau in Etten-Leur kom je terecht in een fris en nieuw team dat met veel plezier op zoek gaat naar de juiste baan voor kandidaten in Etten-Leur en de omliggende regio, met vacatures in Brabant. We beschikken over een uitgebreid netwerk in de regio, waarmee we de juiste plek voor een kandidaat kunnen vinden, bijvoorbeeld in studentenwerk. Schakel ons in voor werk in Etten-Leur of andere nabijgelegen steden en dorpen, zoals Breda, Moerdijk, Klundert, Rucphen, Oud Gastel, Roosendaal en Zevenbergen.

Tijdens ons sollicitatieproces maken we gebruik van de Talenten Motivatie Analyse (TMA): een benadering die we bij ons uitzendbureau aan kandidaten kunnen voorleggen. Met behulp van de TMA achterhalen we de talenten en drijfveren van een kandidaat, zodat we hem of haar kunnen matchen met het juiste bedrijf. De uitkomst van de TMA nemen we mee bij onder andere selectievragen, beroepskeuzes, ontwikkeltrajecten en re-integratievraagstukken. Dit passen we bijvoorbeeld toe bij een vacature voor administratief medewerker in Etten-Leur, of bij andere vacatures in de uitzendbranche.

Inventus: uitzendbureau gevestigd in Etten-Leur

Inventus heeft een groot aantal vacatures beschikbaar in Etten-Leur, zowel voor vaste banen als parttime banen en werk voor studenten. Ons team zoekt met plezier naar passend werk voor jou in Etten-Leur of de nabijgelegen regio. Ons uitzendbureau in Etten-Leur heeft een uitgebreid netwerk in de regio, waarmee we het geschikte werk voor jou kunnen vinden. Denk hierbij aan banen in Etten-Leur en omgeving, zoals logistieke vacatures, vacatures als magazijnmedewerker, agrarische vacatures, werk in de logistiek, operator, productiemedewerker, vacatures voor magazijnmedewerkers, commerciële functies of heftruckchauffeur.